På Svenska

Tietoja meistä

Neotide sai alkuunsa jo 90-luvun loppupuolella kun Patrik Simons ja Johan Kullas opiskelivat Helsingissä. Nykyään toimistomme sijaitsee Vaasassa. Neotide työllistää noin 20 työntekijää ja yritys jatkaa tasaista kasvuaan. Kohderyhmämme ovat alusta asti olleet kuntayhtymät, sairaalat, kunnat sekä kaupungit. Olemme pitkälti erikoistuneet tietokanta- ja verkkopohjaisiin ratkaisuihin kaupungeille, kuntayhtymille, sairaaloille sekä yrityksille.

Neotiden arvot

Yhdistämme innovaatioita ja kokemusta tuottaaksemme hyötyä yhteiskunnalle

Uskomme hyvään viestintään ja arvostamme pitkäaikaisia suhteita

Meillä on työympäristö, jossa työntekijämme viihtyy ja kehittyy. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työympäristöönsä.

Tiiminjohtajat


Jannika Rintamäki
Key Account Manager

Stefan Jansson
Key Account Manager

Matias Byggmästar
Key Account Manager

Mathias Lithén
Product Manager

Markus Cederberg
Product Manager

Työskenteleminen Neotidessa: "Suurin osa on ongelmanratkaisua"

Ted Johansson, ohjelmistosuunnittelija, arvostaa työskentelyä samanhenkisten kollegoiden kanssa.

Neotiden työntekijä Ted Johansson arvostaa työn rauhaa toimistolla, mutta myös sitä, että saa työskennellä muiden ohjelmoinnista kiinnostuneiden kanssa. Hänelle ohjelmointi on myös harrastus.

- Tällä hetkellä työskentelen tuotteemme Exreport kanssa, joka itsessään on myös liitetty järjestelmiin, joita käytetään esim. julkisella sektorilla. Työskentelemme monin tavoin tehostaaksemme ja helpottaaksemme arkea yhteiskunnallisissa toiminnoissa.

On haastavaa kuvailla tavallista työpäivää ohjelmoijan maailmassa.

- Useimmiten on kyse ongelmanratkaisusta, Johansson sanoo. Tavallinen työpäivä on juuri sitä: ongelmanratkaisua koodauksen muodossa. Ja hauskinta siinä on, että pääset koodaamaan!

- Machine learning on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoista. Täällä Neotidessä käytämme Python ohjelmointikieltä. Python on suosittu machine learningissa, Johansson sanoo.

Johto


Johan Kullas
Toimitusjohtaja

Patrik Simons
Hallituksen puheenjohtaja